Grieķu kartupeļu tunča salāti

Sastāvdaļas

četrām porcijām
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
700 g vidēja izmēra kartupeļu
viens sīpolloks
30 g melno olīvu bez kauliņiem
viena ēdamkarote kārtīgi nosusinātu, etiķī marinētu kaperu
neliels saišķītis pētersīļu
40 g neapstrādātas olīveļļas
sāls un pipari pēc garšas

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis olīveļļā

Vairāk

Pagatavošana

    1. Kārtīgi nomazgājiet kartupeļus un vāriet verdošā ūdenī aptuveni 30 minūtes. Smalki sagrieziet sīpolloku un ieberiet lielā bļodā kopā ar kaperiem, olīvām, olīveļļu un sasmalcinātām pētersīļiem. Pievienojiet dažas karotes ūdens no kartupeļiem.

    2. Noteciniet, nomizojiet un sagrieziet kartupeļus. Ieberiet bļodā un vieglītēm apmaisiet. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.

    3. Noteciniet un sadrupiniet tunci un pievienojiet to kartupeļiem.

Populiariausi receptes