Piadina plāceņi ar Insalatissime Messicana un Squacquerone sieru

Sastāvdaļas

četrām porcijām:
Divi 160 g iepakojumi Rio Mare Insalatissime Messicana
250 g Squacquerone siera no Romanjas (Romagna)
400 g “0” tipa miltu, kā arī saujiņa miltu galda virsmas pārklāšanai
60 g cūku tauku
apmēram 200 ml ūdens
½ tējk. sāls
120 g rukolas
divi Ramati tomāti
neapstrādāta olīveļļa
sāls pēc garšas

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Insalatissime Messicana

Vairāk

Pagatavošana

    1. Sajauciet miltus ar aukstiem taukiem, sagrieziet gabaliņos, ievietojiet bļodā, mīciet līdz iegūta rupja, drupana masa. Pievienojiet sāli un pusi no ūdens un mīciet mīklu, pakāpeniski pievienojot atlikušo ūdeni – pārtrauciet ūdens pievienošanu, kad esat ieguvis mīkstas tekstūras mīklu (atkarībā no miltu kvalitātes jums, iespējams, vajadzēs pievienot vai nu nedaudz mazāk, vai nedaudz vairāk miltu).

    2. Veidojiet mīklu bumbiņā, pārklājiet to ar pārtikas plēvi un atstājiet uzbriest.

    3. Kamēr mīkla briest, sagrieziet tomātus kubiņos, ielieciet tos bļodā un pievienojiet nedaudz eļļas un asos čili piparus pēc garšas.

    4. Pēc tam, kad mīkla ir uzbriedusi, sagrieziet to četros gabalos un izveidojiet bumbiņas. Noklājiet galda virsmu ar plānu miltu kārtu un ar mīklas rulli kārtīgi saplaciniet mīklu.

    5. Izgrieziet apļus; katram aplim jābūt pāris milimetrus biezam.

    6. Cepiet Piadina plāceņus pa vienam pannā ar nepiedegošu pārklājumu, dažas minūtes no katras puses – Piadina plāceņi ir gatavi pagriešanai uz otru pusi, kad pusē, kas vērsta uz leju, veidojas zeltainas krāsas burbuļi. Gatavojot pārējos Piadina plāceņus, turiet gatavos plāceņus siltā krāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 80 °C.

    7. Katru Piadina plāceni pārklājiet ar Squacquerone siera slāni, virsū liekot rukolas lapas, marinētos tomātus un Insalatissime Rio Mare.

    8. Salokiet uz pusēm un pasniedziet!

Populiariausi receptes