Sātīgās krostīni maizītes ar tunci un aunazirņu krēmu

Sastāvdaļas

četrām porcijām
200 g vārītu aunazirņu
viena ķiploka daiviņa
buntīte pētersīļu
jūras sāls
melnie pipari
neapstrādāta olīveļļa
viens citrons
divi 80 g iepakojumi Rio Mare tunča neapstrādātā olīveļļā
dažas svaiga bazilika lapas
daži svaiga rozmarīna zariņi
200 g bagešu maizes
svaigs timiāns rotāšanai

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis Extra Virgin olīveļļā

Vairāk

Pagatavošana

    1. Virtuves kombainā sasmalciniet aunazirņus ar ķiplokiem, dažiem rozmarīna zariņiem, pētersīļiem, sāli, sulu no citrona pusītes un divām ēdamkarotēm olīveļļas.

    2. Kad ir iegūta krēmveida konsistence, pievienojiet šķipsniņu svaigi maltu melno piparu. Noteciniet tunci, sagrieziet gabaliņos un samaisiet ar sarīvētu citrona miziņu un sasmalcinātu baziliku. 

    3. Sagrieziet bageti šķēlēs un novietojiet šķēles uz karsta grila grauzdēšanai.

    4. Uzziediet aunazirņu mērci uz bagetes, katrai šķēlei uzlieciet tunci un izrotājiet ar timiānu un sarīvētu citrona miziņu.

Populiariausi receptes