Savvaļas rīsu salāti ar tunci un avokado

Sastāvdaļas

četrām porcijām
Trīs 80 g iepakojumi Rio Mare tunča ar citronu un melnajiem pipariem
250 g savvaļas rīsu
viens avokado
60 g lobītu un vārītu sojas pupiņu
puse kāpostgalvas
ēdamkarote grauzdētu ķirbju sēklu
30 g neapstrādātas olīveļļas
svaiga koriandra vai pētersīļu saišķītis
sāls

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis olīveļļā ar citronu un melnajiem pipariem

Vairāk

Pagatavošana

    1. Izvāriet rīsus sālītā ūdenī. Noteciniet un atdzesējiet zem tekoša, auksta ūdens. Kārtīgi nokāsiet un pievienojiet eļļu pēc garšas.

    Atdaliet kacenu no kāposta, pēc tam sasmalciniet kāpostu un pievienojiet to rīsiem.

    2. Nomizojiet avokado, izņemiet kauliņu, sagrieziet avokado plānās šķēlēs. Pievienojiet sāli.

    3. Salieciet rīsus pa šķīvjiem, virsū uzlieciet avokado loksnes un pēc tam pievienojiet arī tunci. Apkaisiet ar ķirbju sēklām, sojas pupiņām un sasmalcinātu koriandru vai pētersīli.

Populiariausi receptes