Tunča tartars ar avokado un fenheli

Sastāvdaļas

četrām porcijām
Četri 80 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
viens avokado
viens fenhelis
½ citrona sula
20 g neapstrādātas olīveļļas
sāls un pipari pēc garšas
salātu maisījums

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis olīveļļā

Vairāk

Pagatavošana

    1. Pārgrieziet avokado uz pusēm, izņemiet kauliņu, nomizojiet un sagrieziet mīkstumu kubiņos. Ievietojiet avokado bļodā un apslakiet ar olīveļļu, citronu sulu, šķipsniņu sāls un bagātīgu daudzumu melno piparu.

    2. Nomazgājiet un sagrieziet fenheli mazos gabaliņos un pievienojiet avokado. Pievienojiet labi nosusinātu, drupinātu tunci un vieglītēm apmaisiet.

    3. Izkārtojiet tartaru uz četriem atsevišķiem šķīvjiem apaļā formā, izmantojot metāla disku, ja jums tāds pieejams, un izrotājiet ar dažām salātu lapām.

Populiariausi receptes