Tunča un rīsu salāti

Sastāvdaļas

četrām porcijām
250 g tvaicētu rīsu
divi 80 g iepakojumi Rio Mare tunča olīveļļā
200 g ķiršu tomātu
50 g saulē kaltētu tomātu olīveļļā
100 g artišoku olīveļļā
200 g mocarellas
divi burkāni
40 g neapstrādātas olīveļļas
viena tējkarote raudenes
sāls un pipari pēc garšas

Stampa Ricetta

Dalieties ar recepti

Pastāstiet saviem draugiem

RECEPTĒ IZMANTOTAIS PRODUKTS

Tuncis olīveļļā

Vairāk

Pagatavošana

    1. Ieberiet rīsus lielā katlā ar verdošu sālītu ūdeni un vāriet līdz gatavi.

    2. Kamēr rīsi vārās, nomizojiet un sagrieziet burkānus gareniski uz pusēm un pēc tam smalkās šķēlēs. Sagrieziet ķiršu tomātus un artišokus uz pusēm, sagrieziet mocarellu kubiņos, sasmalciniet saulē kaltētos tomātus un samaisiet visas sastāvdaļas bļodā.

    3. Nokāsiet vārītos rīsus, noskalojiet zem tekoša auksta ūdens, lai atdzesētu rīsus un noskalotu cieti, un pēc tam pievienojiet pārējām sastāvdaļām.

    4. Pievienojiet eļļu, šķipsniņu sāls un piparus pēc garšas un vieglītēm apmaisiet. Pievienojiet kārtīgi nosusinātu, sadrupinātu tunci.

    Izteiktākai garšai pievienojiet nedaudz majonēzes.

Populiariausi receptes